teippaus-mainossulka
MAINOSTAULULLA NÄKYVYYTTÄ JA OPASTEELLA INFOTAAN

Valmistamme ja asennamme mainostauluja ja opasteita moniin käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi urheilutilat, alueopasteet, tapahtumaopasteet, karttataulut, mainostaulut jne.


Opasteet syntyvät joko suunnittelijan tai arkkitehdin piirrustusten tai asiakkaan kanssa yhteistyössä laaditun suunnitelman mukaan.


Materiaalit valitaan käyttötarkoituksen mukaan. Materiaaleina yleisimmin käytetään erilaisia muovilevyjä tai alumiinkomposiittilevyä. Sisäkäyttöön on valittavana kevytlevyjä laaja valikoima. Toimitamme myös valaistuja, kohokuvioituja tai kaiverrettuja opasteita ja mainostauluja.

MAINOSTAULUISTA JA OPASTEISTA HINTA ESIMERKKEJÄ

Tässä suuntaa antavia esimerkkejä opastevaihtoehdoista. Toimita meille kuvat ja logo, me teemme kaiken muun. Hinta muodostuu mm. pinta-alasta, materiaalista, kpl määristä jne. Alla suuntaa antavia esimerkkejä. Kysy tarjous, soita tai lähetä tarjouspyyntö lomakkeella.

A-TELINE

A-teline 500x700

Hinta sisältää:

alk. 89 € (sis.alv)

OPASTEKYLTTI

Hinta sisältää:

alk. 40 € (sis.alv)

BANDEROLLI

Hinta sisältää:

alk. 90 € (sis.alv)

PYYDÄ MEILTÄ TARJOUS

Miten voimme auttaa? Alla olevalla lomakkeella voit jättää tarjouspyynnön tarvitsemastasi työstä tai ihan vaan terveisiä meille. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse

  Muista lisätä halutessasi liitteet.
  Liitetiedotojen tallennusmuoto: jpg, png, ai, eps, pdf, doc.
  Liitteen koko enintään 5 Mb.

  Liite 1:
  Liite 2:
  Liite 3: